duminică, 14 septembrie 2014

  In week-endul asta a fost agitatie MARE unde altundeva decat la... MARE. A fost week-endul libertatii.  
  Da, a fost Liberty Parade si normal ca orice om prea comod (lenes sau si mai bine puturos) ca sa faca pasul catre mare a facut un calcul simplu: mare + soare + muzica + mare = ar putea sa iasa ceva.
   Deci am pus mana pe telefon si dupa ceva incercari incununate de insucces am gasit cativa prieteni dispusi sa faca aroganta cea mare si sa ma insoteasca.
  Ceea ce a urmat nu a dezamagit. Marea a fost calma, calda, curata, plaja destul de aglomerata (plaja 10 Steaguri din Neptun) si totusi civilizata acceptand deopotriva sezlonguri inchiriabile cu 20 RON pe zi in acest pret beneficiind si acces gratuit la dusurile de pe plaja, precum si traditionalele cearceafuri / paturi / rogojini / prosoape sau ce mai are omul prin casa disponibil.
  Statiunea a fost foarte aglomerata luand in considerare sezonul, evenimentul si vacanta de vara.
  Pe seara aglomeratia s-a mutat pe bulevard si in restaurante urmand ca in timpul noptii sa avanseze incet si nesigur ( ca doar dupa 7-8 ore de stat in soare si ceva alcool degustat la intervale bine stabilite nu mai poti fi asa sigur pe tine la efectuarea manevrelor de mers pe jos) catre plaja Black Sea Arena unde a fost organizat Liberty.
  Organizarea nu a fost spectaculoasa insa muzica a fost ok iar efectele speciale au spalat un pic obrazul unui concert care se organizeaza totusi de peste 10 ani. Dar carcoteala nu isi are locul aici in aceste randuri pentru ca a fost un week-end mai mult decat ok, rezonabil si pentru portofel si totodata revigorant.
  Nu pot decat sa astept cu nerabdare luna septembrie cand sper sa mai ajung o data cu scaderea preturilor la cazare si sa sper ca si la anul sa repet aroganta de a merge la acest eveniment ca sa vad daca se mai schimba ceva. Pana atunci pun niste poze pe care le voi savura la iarna langa focul luminarii in timp ce le multumesc baietilor de la Enel pentru promptitudinea cu care remediaza problemele legate de furnizarea curentului electric.
 


  Hai pa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu