duminică, 7 noiembrie 2010

De ce ne luptam sa legalizam drogurile?

O tema destul de dezbatuta in ultimul timp.
Ca de ideea lui Prigoana cu legalizarea prostitutiei au ras toti, desi hai sa fim seriosi multi dintre colegii lui parlamentari frecventeaza astfel de "asezaminte", am tot vazut pe posturile de televiziune si pe la radio.
Pai da, de ce sa le obligam pe fete sa presteze cu carte de munca pe salariul minim pe economie si sa dea impozite la stat, iar managerii lor sa plateasca impozite pe SRL si CAS-uri pentru angajate.
Am putea face rost de bani la bugetul de stat, nu?
Dar mai bine hai s-o lasam pe alta data, acum avem alta propunere: legalizati weed- shop-urile si consumul de " iarba", ca asta ne e viitorul.
Distinsii parlamentari au gasit de cuviinta ca, intr-o tara fara bani, care se imprumuta in nestire, cu oameni someri si salarii taiate, cu preturi care cresc de la o zi la alta si venituri care scad progresiv, este absolut si imperios necesar sa consumam "plante etnobotanice" in termeni de specialitate sau droguri usoare in mintea distinsilor de mai sus in mod LEGAL!
Ce inseamna "droguri usoare" pentru ei?
Biscuiti cu crema, jeleuri, bomboane?
Drogurile sunt DROGURI, si atat!
Nu exista usoare sau grele, exista numai droguri, care creeaza dependenta, fac gauri imense in bugetul consumatorului care oricum are creierii facuti varza si nu realizeaza treaba asta, distrug uneori familii, duc in cele din urma la consum de droguri "adevarate" gen heroina sau ecstasy.
Bai oameni buni, daca Elena Basescu bate campii prin Parlamentul European ca e de acord cu legalizarea lor, lasati-o sa fumeze ea pana i-or sarii ochii din cap.
Dar de ce? Lasa sa fumeze pustii de 15 ani de la Weed-shop-ul de peste strada scolii, sa-si sparga ei creierii.
Din fericire exista si oameni care se opun vehement acestei nascociri idioate care a acaparat stirile si sa speram ca in cele din urma aceste magazine sa ramana deschise doar in Olanda , iar amatorilor le urez    "bon-voyage" si mergeti fratilor acolo daca vreti droguri legale.

Un blogger "stupefiat"
Andrei "Andi" Ciudoescu.

2 comentarii:

  1. Tinerii zapaciti,inculti,indiferenti si slabi nu pot pune intrebari si,implicit,nu pot pune probleme...

    RăspundețiȘtergere
  2. ...cu cit se amina mai mult legea asta, cu atit mai bine.

    RăspundețiȘtergere