vineri, 22 octombrie 2010

Primul mesaj catre voi care cititi aceste randuri

Va salut pe toti cei care " cu voie sau fara de voie" intrati pe acest blog.
Traim intr-o perioada in care orice persoana, fie ea publica sau privata are un blog mai mult sau mai putin mediatizat.
Fie ca sunt vedete din muzica care isi anunta pe blogurile personale viitoarele concerte sau evenimente la care participa, fie ca sunt vedete Radio sau TV care isi promoveaza programele si/sau emisiunile sau  fac tot felul de comentarii mai mult sau mai putin responsabile la adresa unor colegi de breasla (lucru foarte urat), ori demareaza campanii umanitare sau chiar campanii cu simt civic ( gen Let's do it Romania, lucru chiar laudabil), fie politicieni care scriu multe chestii alambicate incercand sa convinga cititorii ca ceea ce incearca sa zica chiar se si aplica de catre cine altcineva decat ei insisi, fie ca sunt oameni " de pe strada", asa ca mine, elevi, studenti, bugetari, angajati la privat, someri (desi unii dintre acestia din urma nu-si mai permit luxul de a-si plati abonamentul de internet) sau chiar oameni care au luat brava decizie de a fi proprii lor stapani ( dezvolta afaceri mai mici sau mai mari care sa le asigure o existenta rezonabila din punct de vedere financiar).
Dupa ce m-am pierdut in lunga enumerare de mai sus, trebuie sa revin la ideea pe care vroiam s-o expun: acum aproape toata lumea are acces la aceste " jurnale" sau bloguri si multa lume chiar are un astfel de jurnal.
Diferentele dintre bloguri sunt direct proportionale cu diferentele dintre oameni tocmai datorita opiniilor diferite si ideilor sustinute de fiecare individ in parte.
Eu vreau ca in acest jurnal sa tratez subiecte cotidiene vazute si auzite in acest oras fara a da niste valente obscene, fara a le expune vulgar, fara a face politica sau a pune intr-o lumina proasta pe cineva anume.
Eu vad lumea asa cum o vedem toti care traim in ea, mai ales in vremurile acestea.
Toti ne stim frustrarile si enervarile provocate de evenimente ce se produc in fiecare zi si nu avem nevoie sa le readucem in lumina reflectorului si aici pentru a le discuta.
Totusi , cel mai probabil voi scrie despre anumite subiecte care sigur se vor incadra in tiparul descris mai sus intrucat fara ele nu putem trai ( sa recunostem totusi ca sunt lucruri care ne influenteaza vietile in bine sau in rau), dar voi incerca pe cat posibil sa le prezint cat mai obiectiv si sa va dau posibilitatea de a gasi si partea plina a paharului fara a critica sau a denigra pe cineva.
Astea find spuse (ma rog, scrise) inchei aceasta (foarte) lunga introducere si sper sa gasiti in acest jurnal unul serios, nepartinitor si relaxant.
In incheiere va urez " scrieti cu cap".


Andrei ( Andi) Ciudoescu
Blogger.

Un comentariu: